Az Anyagi Biztonság Blogja

2 Online kérdőíves oldal,ami fizet!

2023. március 15. 19:23 - Az én választásom

white_no_two_snowflakes_are_alike_quote_facebook_cover_3.png 
Szeretnél online kérdőívekkel pénzt keresni? Sok lehetőséged van erre, itt azokat a kérdőíves oldalakat mutatom meg amik fizetnek és érdemes rájuk időt fordítani! Sok sikert kívánok elég egyszerű így pénzt keresni.
Ne hagyd ki!

  

1.Markettagent

Online kérdőíves oldal. Időnként érdemes felnézni az oldalra van e felmérés.

MIT NYERHETEK A MARKETAGENTNÁL?

Minden kitöltött kérdőívért jóváírt pontok formájában térítést kapsz a számládra. A ráfordítás térítési összege felmérésenként változó, a felmérés típusától és a kérdőív hosszától függ. A felméréseken való részvétel természetesen mindig ingyenes és soha nem kötelező.A megszerzett pontokat bármikor készpénzre vagy kuponra lehet cserélni a cseretőzsdénken. A felmérés előtt mindig tájékoztatást kapsz a ráfordítás térítésének konkrét összegéről.Kifizetés: Skrill, Paypal (1000=10euro)

MIT KELL TENNEM AHHOZ, HOGY RÉSZT VEHESSEK A KUTATÁSBAN?

Regisztrálj a Marketagent résztvevőjeként, utána pedig meghívunk, hogy előre nem meghatározott időközönként felmérésekben vegyél részt e-mailben vagy a böngésző/alkalmazás értesítésével.

MIKOR KAPOK PONTOKAT EGY BARÁTOM MEGHÍVÁSÁÉRT?

Az emberek toborzásáért kapott pontok automatikusan jóvá lesznek írva, ha a toborzott személyek kitöltöttek egy felmérést és megkapták az érte járó kompenzációt. A profilbővítés nem számít bele. 
Küldj meghívót a barátaidnak, 50 bónuszpontot kapsz, amikor barátaid első alkalommal kitöltik a felmérést
Regisztrálj: Markettagent


Értesülj időben a friss tartalmakról! Iratkozz fel a hírlevélre!

powered by TinyLetter

 

 

2.Országos Panel 

2018-ban indult, Pár naponta email értesítésbe küld 10-15 perces kérdőíveket. Regisztráció után 1-2 napon belül telefonon keresnek meg, hogy biztos valós személy vagy e. Első belépésnél kapsz egy 50pontot érő kérdőívet és a profilodnál bővítheted az adatlapod, hogy minél többféle kérdőívet kaphass érdemes kitölteni.

Milyen jutalmat kapok a kutatásban való részvételért?

A pontokat 82:100-as árfolyammal váltjuk. 82 összegyűjtött pontért 100 Ft-ot kap. Legalább 2050 ösztönzőt kell elérnie ahhoz, ez 2500 Ft-nak felel meg, hogy a pontjait átválthassuk és elutalhassunk a bankszámlájára.

Hívj meg új tagokat a és jutalmat kapsz érte:

Minden új tagért 200 pontot kap. A pontok akkor kerülnek jóváírásra, amikor az Ön által javasolt tag a regisztráció után a telefonos megerősítésen is átesett. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyagibiztonsagblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3318071186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-8034842635222120, DIRECT, f08c47fec0942fa0