Az Anyagi Biztonság Blogja

Extra pénz a zsebedben: 19 hatékony mód a bevételnövelésre

2023. május 28. 19:29 - Az én választásom

extra_penz_a_zsebedben_19_hatekony_mod_a_bevetelnovelesre_1.png

Az extra pénz mindig jól jön. Lehet, hogy szeretnél félretenni egy nyaralásra, kifizetni a hiteled, számláid, vagy felépíteni egy vészhelyzeti tartalékot. Ha keresed a módját az extra bevétel szerzésére, akkor jó helyen jársz! Ebben a cikkben 19 extra pénz keresési lehetőséget mutatok be, amelyekkel pénzt kereshetsz a szabadidődben vagy mellékállásként.

  1. Indíts blogot: A blogolás lehetőséget nyújt arra, hogy megoszd a szenvedélyed, abban amiben jó vagy másokkal, és közben pénzt is kereshetsz. A blogolással a hirdetések(Adsense), szponzorált bejegyzések, affiliate linkek és más bevételi források révén kiegészítő jövedelemhez juthatsz.

  2. Segíts az embereknek megjavítani a dolgokat az otthonuk körül: Ha szeretsz javítgatni, és ügyes is vagy benne, meggondolhatnád, hogy segíts másoknak ebben. Lehet, hogy van egy szomszéd vagy barát, aki segítséget keres a ház körüli kisebb javításaihoz, és te értesz is ezekhez, akkor segíthetsz máskoknak a képességeddel és még pénz is kereshetsz.

  3. Kérdőívek kitöltése: Sok online platform elérhető, ahol fizetett kérdőíveket tölthetsz ki. Ez egyszerű és könnyű módja az extra pénzkeresésnek anélkül, hogy sok időt elvenne.
    Ez a két cikk segíteni fog:
    2 Online kérdőíves oldal,ami fizet! 

    Egy új kérdőíves oldal, amely fizet! 

  4. Kutya sétáltatás: Ha szereted a kutyákat és szívesen töltöd idődet velük, akkor a kutya sétáltatás remek lehetőség lehet. Oszd meg közösségi médiában, hogy szívesen vállalnál kutyasétáltatást, kutass hasonló hirdetések iránt.

  5. Bébiszitter: A gyerekek felügyelete és gondozása keresett szolgáltatás. Ha rendelkezel tapasztalattal vagy jó kapcsolatot tudsz kialakítani a gyerekekkel, akikkel foglalkozol, akkor bébiszitterként extra pénzt kereshetsz.

  6. Takaríts Otthonokat: Sokan keresnek segítséget a takarításban. Sok embernek nincs ideje vagy energiája a rendszeres háztartási feladatokra, ezért keresnek segítséget. Szabadidődben elmehetsz házakhoz takarítani, hisz ez csak pár óra átlagban és extra pénzt kereshetsz.

  7. Fényképek készítése és eladása: Ha tehetséges vagy a fényképezés terén, akkor kihasználhatod ezt a képességedet a pénzkereséshez. Készíts gyönyörű és minőségi fotókat különböző témákról, például tájképek, ételek, emberek vagy állatok. Az interneten számos olyan platform elérhető, ahol eladhatod a fényképeidet stock fotóként vagy akár saját galériádban. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy passzív jövedelmet szerezz, amikor a képeidet mások használják.
    Oldalak ahol értékesítheted a fotóid:
    - Shutterstock: A Shutterstock egy nagyon népszerű stock fotók és videók piactere. Itt regisztrálhatsz fotók feltöltésére és értékesítésére.
    Getty Images: A Getty Images egy másik híres stock fotók és videók piactere. Itt minőségi tartalmakat lehet feltölteni és licencelni, hogy vállalatok, médiumok és egyéb felhasználók használhassák azokat.
    Adobe Stock: Az Adobe Stock egy olyan platform, ahol fotókat, grafikákat és egyéb tartalmakat lehet eladni. Az Adobe Stock közvetlenül integrált a Photoshop, az Illustrator és más Adobe alkalmazásokba, így egyszerűvé teszi a fotók feltöltését és értékesítését.
    Etsy: Az Etsy egy kézműves és kreatív termékekkel foglalkozó online piactér. Ha saját készítésű vagy egyedi fotókhoz keresel vásárlókat, akkor itt érdemes kipróbálni. Bármilyen digitális terméket eladhatsz.
    500px: A 500px egy közösségi fotómegosztó platform, amely lehetővé teszi a fotósoknak a képek feltöltését és értékesítését. Ezenkívül a 500px nagyszerű lehetőségeket nyújt a fotósoknak a munkájuk bemutatására és a szakmai kapcsolatok kiépítésére.
    Alamy: Az Alamy is egy stock fotók piactere, ahol bármilyen témájú és stílusú fotókat lehet értékesíteni. Az Alamy-nak nagyobb a kifizetési aránya, és nem követeli meg a képek kizárólagos jogát.
    További hasonló oldalak ahol fotókat értékesíthetsz
    dreamstime.com, istockphoto.com, 
    smugmug.com, fineartamerica.com, eyeem.com, 
    foap.com

  8. Szabadúszó tevékenységek: Ha rendelkezel egyedi képességekkel, mint például a grafikai tervezés, a webfejlesztés, a fordítás, tanítás, írás... akkor fontolóra veheted a szabadúszó munkát. Regisztrálj olyan online platformokra, ahol az ilyen szolgáltatásokra van igény, és ajánld fel a szolgáltatásaidat az ügyfeleknek. Ez lehetőséget ad arra, hogy rugalmasan dolgozz és kiválaszd a számodra megfelelő projekteket.
    Néhány oldal, ahol ilyen munkákat találhatsz: 
    freelancer.hu, workania.hu, fiverr.com, guru.com, 
    toptal.com, peopleperhour.com, upstack.co, freelancer.com

  9. Befektetés: A befektetés hosszú távú project, de ha van némi tőkéd, akkor megtanulhatod, hogyan helyezd el a pénzedet különböző eszközökben, például részvényekben, kötvényekben esetleg kriptovalutában. Sok tanulás és kutatás után hosszútávú passzív jövedelem forrást építhetsz fel. Ha ügyes vagy egy olyan részvényportfóliót iss felépíthetsz, amely akár minden hónapban fizet neked.

  10. Vérplazma eladás: Segíts másoknak és közben keress pénzt is. Ha egészséges felnőtt vagy a vérplazma adása egy lehetőség az extra pénzkeresésre. A vérplazma adásával hozzájárulsz ahhoz, hogy mások meggyógyuljanak  és cserébe pénzt kaphatsz. Keresd meg a helyi vérplazma központokat vagy klinikákat, és tájékozódj a folyamatról és a jogszabályokról.

  11. Eladás az Etsy-n: Etsyn szinte bármit el lehet adni, ha tehetséges grafikus vagy fotós vagy digitális termékeid is értékesítheted, de akár saját kézzel készített dolgaidat is.PL: gyertyák, ékszerek, kézműves dolgok... Lehetőséget kapsz arra, hogy az alkotásaidat világszerte értékesítsd.

  12. Add el régi könyveid: Ha otthonodban felhalmozódtak régi könyvek, amikre már nincs szükséged, akkor eladhatod azokat. Használd ki az online könyvpiacokat, vagy antikváriumokat. Ezzel extra pénzt kereshetsz, segíthetsz másoknak és lomtalaníthatsz otthonodban.
    Hol érdemes ezeket értékesíteni?
    Helyi Antikváriumok, Könyvpiac.hu, Jófogás.hu, Facebook csoportok, Vatera.hu,Moly.hu, 

  13. Adj el tárgyakat Facebookon: A közösségi média platformok, például a Facebook, lehetővé teszik a tárgyak eladását. Kifejezetten jó, hogy olyan csoportokban hirdethetsz, amelyek  környékeden vannak, így akár postára sem kell menned. Ha van olyan felesleges vagy használt holmid, amire már nincs szükséged, hirdesd meg azokat a Facebook csoportokban. 

  14. Írjon másoknak - A szabadúszó írás: Ha tehetséges vagy az írás terén, akkor a szabadúszó írás remek módja lehet az extra pénzkeresésnek. Regisztrálj olyan platformokra, ahol cikkeket, blogbejegyzéseket vagy tartalom gyártókat keresnek. Ez lehetőséget ad arra, hogy rugalmasan dolgozz és a saját tempódban vállalj projekteket.
    Néhány oldal, ahol ilyen munkákat találhatsz: Freelancer.hu, Workana, Upwork, Fiverr, 

  15. Újságok kézbesítése: Újságok kézbesítését akár szabadidődben is végezheted, egyezz meg a munkaadóddal, hogy neked mikor van 1-2 órád szabadon, mikor kézbesítenéd az újságokat, mellette a friss levegőn is jót tesz neked.

  16. Mezőgazdasági munka: Ha szeretsz a szabadban dolgozni és fizikai munkát végezni a mezőgazdasági mellék munka tetszeni fog neked. A mezőgazdasági területeken gyakran szükség van szezonális munkaerőre, például a termés betakarítása, növények ültetésekor. Keresd helyi gazdákat, hogy szükség van e idény munkásra.

  17. Termékek szállítása: Az online vásárlások növekedésével egyre nagyobb igény van a termékek szállítására. Regisztrálhatsz olyan oldalakra, amelyek lehetővé teszik a csomagok szállítását a környékeden. Ez rugalmas munkavégzést és extra bevételt biztosít.
    Ilyen oldalak: Wolt, Netpincér, Uber Eats, Bolt.eu

  18. Fess otthonokat: Ha jártas vagy szobafestésben és szereted is csinálni, akkor fontolóra veheted a festési szolgáltatások hirdetését. Sok ember szívesen fizet a profi minőségű festésért, és ez lehetőséget ad arra, hogy kiegészítő jövedelmet szerezz. Hirdess a közösségi média csoportokban vagy terjeszd szét a hírt ismerősök és barátok körében. Most szakembert igen nehéz találni, de ha te úgy érzed ügyes vagy ezt a piaci rést kihasználhatod.

  19. Keress részmunkaidős nyári munkát: A nyári hónapok sok lehetőséget kínálnak a részmunkaidős munkák terén. Strandok, szállodák, vásárok, nyáron sok extra munkaerőt keresnek, így pár hónap alatt plusz bevételre tehetsz szert, amíg tart a szezon. 

Az extra pénz mindig jól jön, és remek lehetőségek állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy pénzt keressünk a szabadidőnkben vagy mellékállásként. Ha van egy célod, amire extra bevételre van szükséged érdemes fontolóra venni valamelyik mellék állási lehetőséget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyagibiztonsagblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9818134166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-8034842635222120, DIRECT, f08c47fec0942fa0