Az Anyagi Biztonság Blogja

52 hetes kihívás

2023. március 27. 13:27 - Az én választásom

52_hetes_kihivas.png
Töltsd le te is ingyen ezt a nyomtatható 52 hetes kihívás tervezőt: Kattints Ide!
KatFile Letöltési Útmutató: - Az Anyagi Biztonság Blogja

Igaz, hogy már az év eleje elmúlt, de ezt a kihívást bármikor elkezdheted. Ha most elkezded akár a karácsonyi ajándékok ára is összegyűlhet belőle. De az, hogy mi a célod ezzel a megtakarítással az csak rajtad áll.

Mi ez a kihívás?
Az 52 hetes pénzkihívás egy olyan megtakarítási terv, amelynek során hetente egyre növekvő összeget teszünk félre. Az első héten 50 forinttal indulunk, majd minden héten az előző héthez képest 50 forinttal többet teszünk félre. Tehát a második héten 100 forintot, a harmadik héten 150 forintot, és így tovább, egészen 52. hétig. amikor 71.550 forintunk lesz. De kezdheted többel is, vagy kevesebbel is, a lényeg, hogy kezd el és ne maradj le a takarékoskodásról.

Az 52 hetes pénzkihívás jó lehetőség arra, hogy megtanuljuk, hogyan lehet rendszeresen megtakarítani kisebb összegeket. Az ilyen kis megtakarítások hosszú távon is jelentős összeggé válhatnak, ha a megtakarításokat befektetjük vagy egyéb megtakarítási célokra fordítjuk. És a cél elérése jó érzést adhat, és erősítheti az önfegyelmet is.

Ha felhasználod az 52 hetes kihívás tervezőt és vezeted rendesen könnyebben átláthatod, hogy milyen gyorsan haladsz a célod felé. És egyre tudatosabb lehetsz a pénzügyeiddel szemben.

Hova gyűjtsük a megtakarított pénzt?
Ez csak rajtad áll, akár egy külön perselybe, akár egy borítékba, de ha szeretnéd egy külön számlára is küldhetted, a Revolutnak kifejezetten van külön megtakarítás számlája is, amire elküldheted. Ha szeretnéd, hogy segítsek egy kis pénzt is keresni ezzel a számlával írj nekem (ha nincs még revolut számlád! anyagibiztonságblog@gmail.com)

Hogy még jobban átlásd a pénzügyeidet olvasd el a: Havi költségvetés tervezés című cikket, itt is egy kis ajándék vár téged!





Hogy ne maradj le a friss hírekről iratkozz fel a hírlevélre!

powered by TinyLetter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyagibiztonsagblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1418081612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-8034842635222120, DIRECT, f08c47fec0942fa0