Az Anyagi Biztonság Blogja

Ajándék Letölthető Költségvetés Tervező

2023. április 29. 07:18 - Az én választásom

a_milliomosok_titkai_10_tulajdonsag_ami_megvaltoztathatja_az_eletedet_1.png

Ha szeretnél tudatosabb lenni a pénzügyeid kezelésében, akkor jó helyen jársz! És hogy segíthessek neked, egy ajándék Pénzügyi Tervezőt hoztam neked, amit akár azonnal letölthetsz és használhatsz.


Itt a Május. Új hónap új lehetőségek. Egy egyszerű A/4 es tervezőt hoztam nektek, de akár A/5- be is kinyomtathatod. Mindegy hogyan használod, akár lemásolhatod egy füzetbe is, ha tetszik. Csak használd.
Ezek az első lépések az anyagi biztonság felé vezető úton.

Itt töltsd le: Tervező Letöltése

Letöltési Útmutató: KatFile Letöltési Útmutató

Mit tartalmaz:

1.Heti tervező: Írd fel ide a fontosabb teendőidet a hétre, hogy tisztán láss az elvégzendő feladataid között.
2.Költségvetési tervező: Ez egy havi tervező, amit egész évre ki nyomtathatsz, hogy mindig tudd, mire költöttél és hol kell változtatnod. Ez a cikk segít, hogy miért is van szükség erre: -Havi költségvetés tervezés
3.Havi megtakarítási terv: A malackákba írd fel, hogy mennyit sikerült félretenned a hónapban. Ez jó motiváció lehet, és segíthet abban, hogy hosszú távon gondolkodj a pénzügyeidről.
4.52 Hetes Megtakarítási Terv: 52 héten keresztül vezetheted, hogy mennyit tettél félre. Ez a terv több féle változatban létezik, én most nem töltöttem ki. Rád van bízva, hogy 50-100 vagy 1000ft - al kezded el. De akár egy saját tervet is kialakíthatsz egy heti fix összeggel, ami neked a legkényelmesebb!
Ez a blog cikk segít eligazodni ebben a kihívásban: -52 hetes kihívás 
5.Aprópénz: Aprópénz: Jelölj ki egy befőttesüveget, egy perselyt vagy bármilyen tartót, amibe aprópénzt gyűjthetsz. Minden héten számold össze, mennyi pénzt sikerült félretenned, és ezzel motivációkat gyűjthetsz a hosszú távú pénzügyi terveidhez. Ebbe a perselybe 17 heti pénzt tudsz felírni. Azért érdemes minden héten megszámolnod, mert ez hatalmas motiváció és megnyugvás, hogy már ennyi pénzed félre van téve.


Örülök, hogy te is szeretnél egyre tudatosabb lenni a pénzügyeidben. A pénzügyi tervezés nem mindig egyszerű, de nagyon fontos ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, precíz lépésekre van szükségünk, és nagyon tudatosnak kell lennünk. De ne aggódj, ha apró lépéseket teszel, akkor előbb-utóbb elérheted a nagyobb célokat is. Én is használom ezt a tervezőt, és nagyon motivál, hogy minél több pénzt tudjak félretenni, és tudatosabban vásároljak.

Remélem, hogy segíthettem neked a pénzügyi tervezésben, és hogy élvezni fogod a Pénzügyi Tervezőt. 

 

Hogy értesülj a hasonló tartalmakról kérlek iratkozz fel:

powered by TinyLetter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyagibiztonsagblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3418113266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-8034842635222120, DIRECT, f08c47fec0942fa0